Laboratoriju epruvete Rack Nosioca, Plastičnu Cev Rack 40 Rupe Okupio je odvojiva Tri‑sloj epruvete Držač 5 Spremno za Naučne Eksperimente

Laboratoriju epruvete Rack Nosioca, Plastičnu Cev Rack 40 Rupe Okupio je odvojiva Tri‑sloj epruvete Držač

Na skladištu
KM 22.94
Pristupačnost:

Napravljen od čvrsto plastike, iako je sjaj u težinu, to je veoma trajni u upotrebi.Kapacitet je veliki, veličine jedna rupa je o 20x20mm, i držim 40 epruvete ukupno.Lako da se okupe, polici ima 3 odvojena dijelove za lako rastavljanje i okupljanja.To štedi prostora i mogu se držati zajedno ili raspakovale i položio stan.Zgodno da se nosi, tri‑sloj dizajn dozvoljava lako ubacim i uklanjanje cijev, i lako čistiti.Karakteristika : 1. Napravljen od čvrsto plastike, iako je sjaj u težinu, to je veoma trajni u upotrebi.2. Kapacitet je veliki, veličine jedna rupa je o 20x20mm, i držim 40 epruvete ukupno.3. Lako da se okupe, polici ima 3 odvojena dijelove za lako rastavljanje i okupljanja.4. To štedi prostora i mogu se držati zajedno ili raspakovale i položio stan.5. Zgodno da se nosi, tri‑sloj dizajn dozvoljava lako ubacim i uklanjanje cijev, i lako čistiti.Specifikacija : Predmet Tip : epruvete Rack Material : ABSPurpose : Teret test tube Hole Veličine : Povrsine. 20x20mm / 0.8x0.8in Number rupa : 40 Paketa Listu : 15 x epruvete Rack Board5 x Priručnik Napomena : 1. Molim vas, dozvolite 1‑2cm greška zbog priručnik za mjerenje.Hvala na razumijevanju.2. Monitori ne kalibrisana isto, predmet boje prikazane u slike možda pokazuje malo drugačiji od stvaran objekt.Molim te, uzmi je prava kao i standardni.

Parametri proizvoda

Item Type:
Test Tube Rack
Material:
ABS
Purpose:
Load test tube
Hole Size:
Approx. 20x20mm / 0.8x0.8in
Number of holes:
40
Package List:
15 x Test Tube Rack Board :
5 x Manual  :
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Slična roba