2.6 x 2.4 x 2.4 u Daljinski Nosioca, klima Uređaj Kutiju Slučaj Skladište Organizator Daljinski Kutiju, za Sobu Dnevnoj Sobi

2.6 x 2.4 x 2.4 u Daljinski Nosioca, klima Uređaj Kutiju Slučaj Skladište Organizator Daljinski Kutiju,

Na skladištu
KM 5.09
Pristupačnost:

Prednja strana dizajn je zgodno za tebe da mjesto svoj mobilni telefon na to kad naplaćivati.Može se koristiti za radnju TV daljinski, klima uređaj daljinski i fan daljinski.Dolazi sa naljepnica, ne treba da ide, neće boljeti površinu tvom zidu ili kabineta.Zid visi dizajn, to može da bude visio na zidu da spasiš svoju desktop skladišnog prostora.Napravio visokog kvaliteta materijal, lagano i veoma kompaktno veličine, nije lako slomiti i trajna u upotrebi.Zid visi dizajn, to može da bude visio na zidu da spasiš svoju desktop skladišnog prostora.Dolazi sa naljepnica, ne treba da ide, neće boljeti površinu tvom zidu ili kabineta.Prednja strana dizajn je zgodno za tebe da mjesto svoj mobilni telefon na to kad naplaćivati.Može se koristiti za radnju TV daljinski, klima uređaj daljinski i fan daljinski.Napravio visokog kvaliteta materijal, lagano i veoma kompaktno veličine, nije lako slomiti i trajna u upotrebi.

Parametri proizvoda

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Remote Control Storage Box
Material:
ABS
Product Size:
Approx. 6.5 x 6 x 6 cm / 2.6 x 2.4 x 2.4 in
Weight:
Approx. 31g / 1.1 oz
Package List:
1 x Remote Control Storage Box :
1 x Sticker :
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Slična roba